Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livratnepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Returnarea produselor

6.1. Potrivit OUG34 / 2014 : „Cu excepţia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.”. Rambursarea produselor va fi  suportata de catre Cumparator.
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.
Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).
6.2. Notificarea se face numai in scris la adresa de email support@accesorii-moto.ro ,  accesoriimoto@yahoo.com

6.3. Notificarea trebuie sa contina o copie a awb-lui de la posta sau curier  de achizitie.

6.4. Cumparatorul care a notificat Vanzatorul conform art. 6.1. are responsabilitatea de a se asigura ca produsele pe care doreste sa le returneze vor fi returnate la Vanzator in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Vanzatorul considerand cererea ca nevalabila.

6.5. Cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

6.6. Vanzatorul asigura garantia tuturor produselor comercializate potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.